Onsdagsmenu

Vi sørger for middagen og i kan blot læne jer tilbage og nyde onsdagen.
Vi serverer en uformel menu bestående af to retter. Menuen varierer fra onsdag til onsdag, og serveres fra kl. 18.00.

Se onsdagsmenuerne herunder eller på vores facebook-side ved at følge nedenstående link.

2 retters onsdagsmenu inkl. to glas øl, sodavand eller vin pr. person kr. 245,-
(Der kan være særlige priser på enkelte onsdagsmenuer. Vil fremgå i oversigten)

Onsdags menuerne i november & december

3/11 Stegt perlehøne og Pærer Belle Helene

10/11 Mortens Aften
Vi fejrer Mortens aften med november-hygge den 10. November, menuen serveres fra kl. 17.30-21.00.
3 retters menu:
– Koldrøget laks fra Katrinedal med rygeostcreme, kapers, brunet smør og dild
– Glaseret andebryst serveret med hjemmelavet rødkål, kartofler, æbler og sauce
– Gateau Marcel serveret med vaniljeis
3 retters menu pris per person 335 kr. ekskl. drikkevarer

17/11 Løgsuppe og Boeuf bourguignon

24/11 Spoleben og chokoladedessert

1/12 Kartoffel-porer suppe og julemedister

8/12 Flæskesteg og risalamande

15/12 Julebuffet:
Julen står for døren, og vi afslutter årets onsdagsmenuer med en lækker julebuffet onsdag den 15/12 fra kl. 18-21.
Kom til en hyggelig aften i den gamle stationsbygning, og nyd julestemningen i de stemfyldte lokaler.
På buffeten serveres følgende:
– 2 slags sild med karrysalat, kapers og løgringe
– Tarteletter med høns i asparges
– Laks fra Katrinedal
– Julemedister med hvidkål, rødbeder og sennep
– Confiteret andelår, kartoffelkompot og sauce med varme krydderier
– Rødkålssalat
– Risalamande med kirsebærsauce
– Lækre oste med tilbehør
– Hjemmebagt brød
Pris per person 229 kr.
Pris for børn under 12 år 119 kr.