Menukort

Menuen er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer.
Vi sætter en stor ære i at tilberede alle retter fra bunden og naturligvis med kvalitet i højsædet.
Et udvalg af gode frokost- og middagsretter for en hver smag

Med inspiration fra både det franske og danske køkken bestræber vi os på,
at give vores gæster en smagsfuld oplevelse i tæt selskab med naturen.

Lette retter

Koldrøget laks fra Katrinedal med danske kartofler, brunet smør, kapers og rygeost
125,-
Moules et frites med aioli
155,-
Cæsarsalat med hjertesalat, stegt kylling, sprød crouton og cæsardressing
145,-
Salat med varmrøget laks fra Katrinedal, syltede rødløg, saltede mandler og sprød rugbrød
145,-
Charcuteri med delikate slagtervarer, lokale oste, tilbehør og hjemmebagt brød145,-
Omelet med dansk Augustus skinke, salat og parmesan
145,-

Hovedretter

Dagens fisk med kartoffelkompot og beurre blanc sauce
189,-
Stegt perlehøne med årstidens grønt og hønsecreme195,-
Rørt tatar af okseinderlår med håndskårne pommes frites
165,-
Steak af oksefilet med kryddersmør, salat og håndskårne pommes frites
180g
250g


195,-
265.-

Desserter

Creme Brulée75,-
Nyfortolkning af citronfromage med brændt marengs, citronsorbet og
brunfarin sauce
85,-
Dagens sorbet serveret med sprødt 85,-
Chokolade dessert med kage, mousse og vaniljeis95,-
Årstidens trifli59,-
Ostetallerken med danske oste, knækbrød og kompot
115,-

Børn / under 12 år

Hjemmelavede kyllinge nuggets med håndskårne pommes frites
85,-
Filet af lys fisk med kartoffelkompot105,-
Børne steak med håndskårne pommes frites
105,-
2 kugler vaniljeis med hjemmelavet lun chokoladesauce
45,-