Menuen er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer.
Vi sætter en stor ære i at tilberede alle retter fra bunden og naturligvis med kvalitet i højsædet.
Et udvalg af gode frokost- og middagsretter for en hver smag
Med inspiration fra både det franske og danske køkken bestræber vi os på,
at give vores gæster en smagsfuld oplevelse i tæt selskab med naturen.

Lette retter
Koldrøget laks fra Katrinedal, kartofler, brunet smør, kapers og rygeost | 125.- |
Tomattærte med butterdejsbund, comté, pesto og oliven | 145.- |
Salat med varmrøget laks fra Katrinedal, syltede rødløg, saltede mandler og dilddressing | 145.- |
Charcuteri med delikate slagtervarer, lokale oste, tilbehør og hjemmebagt brød | 145.- |
Løgsuppe med gratineret ostebrød | 125.- |
Omelet med dansk Augustus skinke, salat og parmesan | 145.- |
Hovedretter
Dagens fisk med kartoffelkompot og beurre blanc sauce | 189,- |
Confilteret andelår med kartoffelkompot og sauce med varme krydderier | 195,- |
Rørt tatar af okseinderlår med pommes frites | 165,- |
Steak af oksefilet med kryddersmør, salat og pommes frites 180g 250g | 195,- 265.- |
Desserter
Creme Brulée | 75,- |
Nyfortolkning af citronfromage med brændt marengs, citronsorbet og brunfarin sauce | 85,- |
Gateau Marcel med vaniljeis | 95,- |
Årstidens trifli | 59,- |
Ostetallerken med danske oste, knækbrød og kompot | 115,- |
Børn / under 12 år
Hjemmelavede kyllinge nuggets med håndskårne pommes frites | 85,- |
Filet af lys fisk med pommes frites | 105,- |
Børne steak med håndskårne pommes frites | 105,- |
2 kugler vaniljeis med hjemmelavet lun chokoladesauce | 45,- |