Menukort

Menuen er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer.
Vi sætter en stor ære i at tilberede alle retter fra bunden og naturligvis med kvalitet i højsædet.
Et udvalg af gode frokost- og middagsretter for en hver smag

Med inspiration fra både det franske og danske køkken bestræber vi os på,
at give vores gæster en smagsfuld oplevelse i tæt selskab med naturen.

Lette retter

Koldrøget laks fra Katrinedal, kartofler,
brunet smør, kapers og rygeost
125.-
Tomattærte med butterdejsbund,
comté, pesto og oliven
145.-
Salat med varmrøget laks fra Katrinedal,
syltede rødløg, saltede mandler og dilddressing
145.-
Charcuteri med delikate slagtervarer,
lokale oste, tilbehør og hjemmebagt brød
145.-
Løgsuppe med gratineret ostebrød125.-
Omelet med dansk Augustus skinke,
salat og parmesan
145.-

Hovedretter

Dagens fisk med kartoffelkompot og beurre blanc sauce
189,-
Confilteret andelår med kartoffelkompot
og sauce med varme krydderier
195,-
Rørt tatar af okseinderlår med pommes frites
165,-
Steak af oksefilet med kryddersmør, salat og pommes frites
180g
250g


195,-
265.-

Desserter

Creme Brulée75,-
Nyfortolkning af citronfromage med
brændt marengs, citronsorbet
og brunfarin sauce
85,-
Gateau Marcel med vaniljeis95,-
Årstidens trifli59,-
Ostetallerken med danske oste, knækbrød og kompot
115,-

Børn / under 12 år

Hjemmelavede kyllinge nuggets med håndskårne pommes frites
85,-
Filet af lys fisk med pommes frites105,-
Børne steak med håndskårne pommes frites
105,-
2 kugler vaniljeis med hjemmelavet lun chokoladesauce
45,-